1
更多
Welcome
更多
1
更多
国际版
  • Restoration of Castell de la Tossa / Meritxell Inaraja

    The Tossa de Montbui castle is located on a hill southwest of the city of Igualada, 620 meters above sea level, in a strategic point for military defence since medieval times and from where the other castles bordering the area are controlled.It is mentioned for the first time in a document from the year 960. From the 12th to the 14th century the name of the castle is linked to the Viscounts of Cardona, who at first were feudatories of the castle and later, owners until the beginning of the 18th

    2020-11-25 0 0 0 0
  • Delia House / Caparroz Arquitectura

    October is being born With its clear mornings. I have left my bed remembering the song that I sang at dawn; my plants and the dog, Free, naked, play. Coffee on the table, A little sleepy, sixty is no longer like being thirty. The sun that is rising Has found some clouds, The roof sounds with a slight drizzle, memories of Ezequiel and Alfredo, love; I open the windows and spring has brought me its sun on the thin wings of the wind. The sun falls sweetly staining the memories orange, I hear voices

    2020-11-23 0 0 0 0
  • Chaaltun House / tescala

    Architecture approaches nature by rearranging its elements. In Casa Chaaltun, this conformation was an attempt to evoke and interpret the natural and cultural context of the Yucatan Peninsula, in Mexico, challenging the mainstream perception and common use of its natural materials.To adapt the program into the lot’s geometry, it was divided into three zones: private, social and services; the volumes were designed accordingly. Four volumes are connected by a main long axis, which is the project’

    2020-11-22 0 0 0 0
  • Barwon Heads House / Lovell Burton Architecture

    Nestled within swaths of Moonah and tea tree is a new home for a professional couple seeking a seaside retreat in the coastal town ofBarwon Heads. The house replaces a former dilapidated cedar cabin and serves as the couple’s primary residence and a holiday home for their three grown children who frequently visit. The form, orientation and materials of the dwelling respond to the extreme coastal conditions that define the site.Located within close proximity to Bass Strait and the mouth of the B

    2020-11-21 0 0 0 0
  • Apartment JC II / João Tiago Aguiar Arquitectos

    The apartment is located at Avenidas Novas in an Art Deco building characterized by large compartments with high ceilings and decorative elements, in both ceilings and walls.The space develops in all the depth of the building, structuring itself on a long corridor which distributes to the several compartments.The apartment was previously occupied as an office that had already changed the original floor plan, therefore this project was also about restoring the original housing function.The living

    2020-11-21 0 0 0 0
  • Pelicans Villa / Main Office

    Immersed in the jungle, the new holiday complex, surrounded by lush vegetation and featuring its own private beach, accommodates up to 20 guests and exudes the mellow ambience of a yoga retreat. The architects redesigned eight villas and a common area at the top of the hill including a shared kitchen, a dining room and a swimming pool, preserving the references to the African aesthetic, which reflect the heritage of the resort’s previous owner, originally from South Africa. As a result, the pro

    2020-11-19 0 0 0 0
  • EV House / ARTSPAZIOS group

    “A downward topography gesture facing west, contemplating the valley underlined on the horizon by theSerra da Estrela and Caramulo mountain.” That’s the scenario in which this project emerges, in a sequence of overlaid volumes insuperable in its monolithic character, but still permeable within, defining exterior spaces intrinsic to the indoor space.The concept guideline revolves around this frame whose geometry was homogenized in a single mass only to be opened in a thin vertical gap, highlig

    2020-11-17 0 0 0 0
  • House of the Silence / Fran Silvestre Arquitectos

    The project consists of making a musician's studio coexist with his home. It is located in a residential area near Valencia, where neighboring houses are very close to each other.It is decided to generate a semi-buried volume on the ground floor that configures the recording studio. A concrete enclosure, within another concrete enclosure, with highly studied acoustics.This volume divides the ground floor into the entrance hall and the public area of the house, open to the garden and the pool

    2020-11-16 0 0 0 0
  • Residence FSD / Govaert & Vanhoutte Architects

    The steep slope perpendicular to the residence results in a one level concrete volume being visible from the street towards the north-east whereas a full two layers opens up towards the open landscape in the south-west. The street follows a more gentle slope. The primary entrance a small car space on the right side of the front façade is on the highest point of the terrain. Going down the road, a secondary path becomes accessible for cars on the -1 level. Passing a wooden façade benea

    2020-11-15 0 0 0 0
  • Wallis Lake House / Matthew Woodward Architecture

    With cinematic sublimity, the Wallis Lake House is situated to command box-seat viewing over Wallis Lake on the Mid-North Coast of NSW, Australia. Whether it’s the lake-glass of sunset pinks, the salt spray ocean mists rolling over the Booti Booti National Park, or the expanse of sky horizons with Australian bush foreground, the house is designed to capture it all.The brief was to create an experimental house that is crafted and robust, sensibly planned while also being playfully-spirited. A pl

    2020-11-13 0 0 0 0
共有94页首页上一页123456789下一页尾页
0
×

购物车

商品名称 数量 产品单价 折扣 总计
金额总计:¥23立即结算